Milí manželé! 

Národní týden manželství proběhne v týdnu od 12. do 18. února 2024. Naše centrum pro rodinu pro Vás připravilo následující akce:

 

Stezka SEDMERO PŘIKÁZÁNÍ PRO ŠŤASTNÉ “MY”.  Cesta Uherským Brodem kopírující Planetární stezku s 9-ti zastaveními pro zamyšlení a k posílení Vašeho vztahu. Pojďte se s námi provětrat! K putování se můžete připojit od čtvrtka 8. února do neděle 18. února. Více informací na plakátku této akce.

Kavárna s videopřednáškou MANŽELSKÉ KONTRASTY.  Zajímá Vás, jak v manželství sladit Vaše rozdíly a využít je růstově pro Váš vztah i Vás samotné? Přijďte na videopřednášku manželů Smékalových a poseďte u toho se šálkem dobré kávy! Ve čtvrtek 15. února v 17:30 ve Víceúčelovém komunitním centru Charity Uherský Brod. Na přednášku je nutné se z kapacitních důvodů předem přihlásit. Možnost hlídání dětí po předchozí domluvě. Více informací na plakátku této akce. 

Valentýnská tančírna. Oprašte si s námi taneční kroky pod vedením lektorů a zatancujte si klasické i latinskoamerické tance. Na faře v Prakšicích v úterý 12. února v 17:00. Více informací na plakátku této akce. 

 

Národní týden manželství v cpr